Verzending

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 23:00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag verzonden met DHL (voor Nederland). Die bestelling heeft u dan de volgende dag in huis. Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag worden op maandag geleverd. Op zondag gaat ons magazijn tot 22:00 uur door.

We doen er alles aan om op tijd te bezorgen. Maar het is mogelijk dat er door omstandigheden vertraging optreedt. We vragen dan om uw begrip.

Track & trace

U ontvangt altijd een email als wij uw bestelling verzonden hebben. In deze email vindt u de track&trace gegevens. Deze mails worden verzonden vanuit Go Parcel, DHL bezorgt uw bestelling (PostNL voor België).

Bezorgmoment kiezen

In de track&trace mail van Go Parcel kunt u ook kiezen voor een bezorgmoment, vaak in tijdvakken van 4 uur. Ook kunt u ervoor kiezen de bestelling een dag later te ontvangen indien gewenst. U regelt dit zelf via de track&trace mail.

Naar huis of naar afhaalpunt

U kunt kiezen om uw bestelling thuis te ontvangen, maar u kunt ook kiezen voor een afhaalpunt. Kiest u voor een levering aan huis? DHL kan tot 22:00 uur bezorgen. De bezorger kan dus ook in de avond komen!

Een DHL afhaalpunt bevindt zich vaak in een supermarkt, drogisterij of kiosk. Als u kiest voor een afhaalpunt kunt u zelf uw bestelling afhalen wanneer het u uitkomt. Neem legitimatie mee en haal de bestelling binnen 7 dagen op. Daarna komt de zending retour naar ons. Indien u een zending niet op tijd afhaalt en de zending dus retour komt naar ons kunnen daar extra kosten voor worden gerekend. Die kosten bedragen dan 1,25 euro. Dit zijn 1-op-1 de kosten die DHL extra aan ons doorberekent.

Let op: een bestelling naar een afhaalpunt kan een dag later worden bezorgd . Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden met track&trace.

Verzendkosten

Wij rekenen €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €35 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. U krijgt de verzending dan gratis. Dit geldt voor Nederland en België.