Verzending

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 23:30 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag verzonden met DHL. Die bestelling heeft u dan de volgende dag in huis. DHL kan tot 22:00 uur ‘s avonds bezorgen. Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag worden op maandag geleverd. Op zondag gaat ons magazijn tot 22:30 uur door. Dit geldt niet voor Belgische zendingen, een zending naar België kan 24 uur langer duren voordat u het in huis heeft. Naar België verzenden wij met PostNL.

We doen er alles aan om op tijd te bezorgen. Maar het is mogelijk dat er in een enkel geval door omstandigheden vertraging optreedt. We vragen dan om uw begrip.

Track & trace

U ontvangt altijd een email als wij uw bestelling verzonden hebben. In deze email vindt u de track&trace gegevens. Deze mails worden verzonden vanuit Go Parcel, DHL bezorgt uw bestelling (PostNL voor België).

Bezorgmoment kiezen

In de track&trace mail van Go Parcel kunt u ook kiezen voor een bezorgmoment, vaak in tijdvakken van 4 uur. Ook kunt u ervoor kiezen de bestelling een dag later te ontvangen indien gewenst. U regelt dit zelf via de track&trace mail.

Naar huis of naar afhaalpunt

U kunt kiezen om uw bestelling thuis te ontvangen, maar u kunt ook kiezen voor een afhaalpunt. Een DHL afhaalpunt bevindt zich vaak in een supermarkt, drogisterij of kiosk. Als u kiest voor een afhaalpunt kunt u zelf uw bestelling afhalen wanneer het u uitkomt. Neem legitimatie mee en haal de bestelling binnen 7 dagen op. Daarna komt de zending retour naar ons.

Let op: een bestelling naar een afhaalpunt kan een dag later worden bezorgd . Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden met track&trace.

Verzendkosten

Wij rekenen €4,95 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf €35 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. U krijgt de verzending dan gratis. Dit geldt voor Nederland. Voor België rekenen we ook €4,95 verzendkosten, vanaf €50 is verzending naar België gratis.

Winkelwagen