Retourneren

Heeft u een verkeerd product besteld? Of heeft u het product niet meer nodig? U kunt retourneren. Wel gelden er strikte voorwaarden. Het gaat immers om hygiënische producten.

Een bestelling kan geretourneerd worden. Doe dit binnen 14 dagen en zorg voor een ongeopende en onbeschadigde verpakking! Wilt u retourneren? Stuur ons een mailtje met uw gegevens en stuur vervolgens het pakje terug.

Retouradres: Bringme Carestores BV, Van Vollenhovenstraat 1C, 3016BE, Rotterdam

Wij maken na ontvangst (en controle product) het volledige aankoopbedrag naar u over. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het terugsturen van producten is uw eigen verantwoordelijkheid. Verpak het product goed en verzend met track&trace. Bewaar de track&trace!

Let op: Sluitzegels dienen intact te zijn. Verpakkingen die open zijn geweest nemen wij nooit retour. We kunnen de veiligheid en hygiëne dan niet meer garanderen. Geopende hygiënische producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Wanneer u een deel van uw bestelling retourneert – en daarmee het bedrag van de bestelling onder de 30 euro komt – heeft u geen recht meer op gratis verzending. Het verschuldigde bedrag wordt dan verrekend.

Winkelwagen