Tena

Tena is het bekendste merk voor incontinentiemateriaal. Al ruim 50 jaar zet Tena zich in tegen urineverlies en zorgt het voor zelfverzekerde gebruikers. Miljoenen mensen vertrouwen dagelijks op de verbanden en inleggers van Tena. Zowel mannen als vrouwen. Eenvoudig en met staffelkorting incontinentiemateriaal van Tena bestellen op diabetesmagazijn.nl.
 

Filteren

Toont alle 15 resultaten

Tena Incontinentieproducten

Tena is marktleider op het gebied van incontinentieproducten. Er zijn inleggers, slips (verbanden) en broekjes. Ieder product heeft bepaalde kenmerken. De eerste categorie van Tena betreft inleggers. Dit zijn kleine discrete producten geschikt bij licht urineverlies. Naarmate het urineverlies zwaarder wordt, stapt u over naar verbanden, slips en broekjes. Voor iedere soort urineverlies is er dus een passende oplossing.

Absorberende incontinentiematerialen zijn producten die ervoor zorgen dat urine en/of ontlasting wordt opgevangen. In het geval van urine wordt het ook nog opgeslagen in de kern van het materiaal, zodat u zelf droog blijft, de huid gezond, en dat er geen ongewenste geurtjes worden verspreid. Dit is mogelijk dankzij super absorberende polymeren. Polymeren zijn kunststoffen. De belangrijkste eigenschap is dat het zeer grote hoeveelheden vloeistof kan opnemen en omzetten in een gel. Deze gel voelt droog aan en de urine krijgt u er niet meer uit. Dit zorgt voor een veilig en droog gevoel. En het voorkomt dus nare geurtjes.

Tena voor vrouwen

Tena Lady klinkt waarschijnlijk erg bekend. Met deze productlijn was Tena vele jaren actief met incontinentiemateriaal voor vrouwen. Inmiddels heet deze lijn Tena Discreet. Nog steeds de kwaliteit die u gewend bent, maar onder een andere naam. Tena heeft inlegkruisjes, verbanden en broekjes. Afhankelijk van het soort urineverlies kiest u het voor u geschikte materiaal.

Bij licht urineverlies zijn de Tena inlegkruisjes vaak voldoende. Denk bijvoorbeeld aan de Tena Discreet Mini lijn. Deze producten kunnen discreet gedragen worden, en zijn ook makkelijk mee te nemen onderweg omdat ze per stuk worden verpakt. Deze inleggers kunnen gedragen worden bij licht urineverlies tot zo'n 300ml.

Voor vrouwen met zwaarder urineverlies is er bijvoorbeeld Tena Discreet Maxi. Dit zijn grotere verbanden die meer vocht kunnen opnemen. Tot wel 1000ml. Uiteraard zijn deze ook discreet te dragen. Maar iets minder makkelijk mee te nemen en niet per stuk verpakt.

Tena voor mannen

Ook mannen hebben last van urineverlies. Daarom heeft Tena ook producten ontwikkelt voor mannen. Net als bij vrouwen begint het ook hier met inleggers of schildjes die kleine hoeveelheden vocht kunnen opnemen. Zo zijn er de Tena Men Protective Shields die veel worden gebruikt. Deze 'schildjes' nemen tot 100ml vocht op. Bij meer urineverlies kan over worden gegaan naar grotere schildjes, zoals de Tena Men Level 3 verbanden. Deze nemen tot 700ml op.

Voor mannen met zwaarder urineverlies zijn er ook de pants. Anatomisch gevormde broekjes die als een onderbroek worden gedragen. En deze broekjes kunnen tot wel 1500ml (1,5 liter) vocht opnemen. Deze worden ook vaak s' nachts gedragen.

Wat maakt Tena zo populair?

Tena is dus de grootste fabrikant van incontinentiemateriaal. Dat is natuurlijk geen toeval. Tena is zo groot geworden door een compleet aanbod te voeren waarbij gemak en comfort centraal staan. Zo beschikken alle Tena producten over 'Odour Control'. Deze eigenschap zorgt ervoor dat er geen nare geurtjes ontstaan. Gebruikers zich zekerder, omdat niemand iets merkt van hun urineverlies.

Ook sluiten de inleggers, verbanden en broekjes naadloos aan. Ze kunnen dus discreet worden gedragen. De Tena producten hebben een anatomische pasvorm en goede elastische sluitingen zodat de broekjes goed blijven zitten.

Tena maakt gebruikt van ademende materialen. Tena noemt dit zelf 'Air Dry Layer' en 'Feel dry'. Dit houdt in dat het materiaal lucht doorlaat maar vocht tegenhoudt. Hierdoor neemt huidirritatie af. Nieuwe absorptietechnieken zorgen voor minder lekkage en een zeker gevoel.

Tena incontinentiemateriaal online kopen

Bij het kopen van incontinentiemateriaal speelt anonimiteit en discretie een grote rol. En uiteraard wil u de producten snel in huis hebben. Via diabetesmagazijn.nl kunt u Tena incontinentiemateriaal eenvoudig online bestellen. Vanaf 35 euro verzenden we gratis, en u heeft de producten snel in huis. Ons magazijn gaat iedere dag tot diep in de avond door om bestellingen snel te kunnen leveren.

 

Veilig online betalen

Merk

Voor wie?