Over diabetesmagazijn.nl

Een gespecialiseerde en gebruiksvriendelijke webwinkel voor diabeteshulpmiddelen waarmee iedereen direct toegang heeft tot de juiste materialen. Vanuit die gedachte is diabetesmagazijn.nl in 2018 opgericht. Inmiddels bedienen we tienduizenden klanten per jaar.

Prijs

Grote fabrikanten hebben jarenlang hun prijzen hoog kunnen houden door afspraken met verzekeraars. Als een verzekeraar een bepaalde vergoeding uitkeerde, was er voor de fabrikant geen reden om met hun prijzen onder die vergoeding te zakken. De laatste jaren is dit systeem grondig veranderd. Tarieven zijn nu eerlijker en worden niet vanuit verzekeraars bepaald. Dit heeft een flinke prijsdaling tot gevolg gehad. Wel zo fijn, want veel diabetici (type 2) krijgen hun hulpmiddelen niet vergoed.

Diabetesmagazijn focust zich op de inkoop. We kopen materialen groot in en onderhandelen met leveranciers over prijzen. Zo betaalt u een goede prijs. Zijn we de goedkoopste? Dat claimen we niet. Het is ook niet ons doel. We leveren snel, gaan iedere dag tot middernacht door met verzenden, antwoorden vliegensvlug op vragen, en investeren in IT en kwalitatieve content. Uiteraard zijn we wel voordelig. Veel voordeliger dan de apotheek bijvoorbeeld.

Snelheid

Natuurlijk wilt u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Zeker wanneer u vaak moet meten, is er snelheid geboden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom verzenden we dagelijks tot 23:59 uur. Ook op zondag! Als u bestelt voor 23:59 uur heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. We verzenden (in Nederland) met DHL. Als u voor meer dan €40 aan producten bestelt, is verzending bovendien voor u helemaal gratis. Snel en gratis dus!

Maar ook op vragen antwoorden we snel. Onze klantenservice antwoordt gemiddeld binnen 45 minuten! U kunt uw vragen stellen via Whatsapp en email. We zijn niet telefonisch bereikbaar!

Ruime keuze

Met ons ruime assortiment kunnen we iedereen met diabetes type 2 bedienen. We leveren producten van Accu-Chek, Contour en bijvoorbeeld Freestyle. Dit zijn grote vertrouwde merken. Vaak zijn deze iets duurder. Daarom bieden we ook de producten aan van prijsvechters als Diatesse en CareSens. Deze merken zijn kleiner, maar winnen snel aan populariteit. We verkopen glucosemeters, teststrips, lancetten, pennaalden en allerlei aanverwante producten. Ook bieden we een groot assortiment incontinentiematerialen van Tena aan.

Verschillende talen

Om onze website zo toegankelijk mogelijk te maken, bieden we alle teksten op de site aan in verschillende talen. Uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels, Frans en Duits. Zo kunnen we ook mensen die geen – of niet goed – Nederlands spreken beter van dienst zijn. De teksten worden automatisch vertaald. Er kunnen daardoor kleine foutjes in voorkomen. We verzenden naar Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Let wel, de producten zijn voor de Nederlandse markt bedoeld. Maar er staan gelukkig meestal ook andere talen op de verpakking en gebruiksaanwijzing.

Gezien op TV

In 2021 hebben we samen met Wellion een reclamecampagne op televisie uitgezonden. De spots draaiden om het meten van glucose én cholesterol. Want naast glucose kunt u ook zelf uw (totaal) cholesterol meten. Gewoon met dezelfde meter. Bekijk één van de spots:

YouTube video

Korting

We houden u graag als klant. Daarom belonen we loyaliteit. Een vaste klant krijgt in ieder geval 10% korting op iedere aankoop door middel van de kortingscode op een flyer die bij de bestelling wordt meegeleverd. Naast die flyer communiceren we ook extra kortingen en aanbiedingen via nieuwsbrieven. Hou er rekening mee dat u verschillende kortingen niet kunt ‘stapelen’. Als u bij ons bestelt, ontvangt u die nieuwsbrief automatisch. Wilt u liever geen nieuwsbrief ontvangen? U kunt zich uiteraard eenvoudig afmelden.

Tevreden klanten

Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. U moet tevreden zijn. Gelukkig is het overgrote deel van onze klanten dit ook. We monitoren klanttevredenheid via Kiyoh. Hier scoren we een 9,4 uit 10. Daar zijn we tevreden mee, maar het kan altijd beter. Via Kiyoh krijgen we af en toe feedback waar we onze dienstverlening mee kunnen blijven verbeteren.

We hopen ook u als klant te mogen verwelkomen!