Betalen

Als u bestelt via diabetesmagazijn.nl betaalt u direct online. Dit kan op verschillende veilige manieren. Ook kunt u kiezen om achteraf te betalen. U ontvangt de bestelling dan eerst thuis en betaalt later pas. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze betaalmethoden.

iDeal

De meest gebruikte online betalingsvorm in Nederland is iDeal. U betaalt dan veilig in de omgeving van uw eigen bank. Alle Nederlandse banken hebben iDeal omarmd. U logt in via een reader of via een app op uw telefoon om de betaling te voltooien. Die betaling ziet u direct terug in uw online bankomgeving (rekeningafschriften).

Veilig online betalen

Creditcard

Veel minder gebruikt in Nederland is de creditcard. Hiermee kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard bent u bovendien verzekerd tegen fraude. Wel kleven er bij een creditcard extra kosten aan een betaling. U koopt immers op krediet.

Achteraf betalen (Klarna)

U kunt besluiten om de bestelling eerst in huis te krijgen en daarna pas te betalen. Met achteraf betalen van Klarna betaalt u later en zonder extra kosten. Klarna neemt de vordering voor ons uit handen. Wij verzenden dus direct en krijgen het geld van Klarna. U betaalt op uw beurt (later) aan Klarna. Als u niet op tijd betaalt zal Klarna de vordering verhogen. Betaalt u dan nog niet? Dan gaat Klarna over tot incasso. Let hier op. Kosten kunnen dus oplopen als u niet op tijd betaalt.

Overboeking

U kunt ook kiezen voor de ‘ouderwetse’ overboeking. Wanneer u kiest voor overboeking krijgt u een e-mail met daarin de informatie om correct te kunnen betalen. In deze mail vindt u een IBAN en omschrijving. Die omschrijving is van groot belang, zonder juiste omschrijving komt uw betaling niet aan en wordt de bestelling niet verzonden. In dat geval komt het geld terug naar uw eigen rekening.

Mister Cash

In België wordt Mister Cash/Bancontact gebruikt in plaats van iDeal. Hiermee betaalt u veilig en snel in de omgeving van uw eigen bank. Mister Cash is de Belgische variant van iDeal.

KBC

KBC is ook een betaalmogelijkheid die in België veel wordt gebruikt. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. Met KBC kunnen gebruikers eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Scroll naar top