Betalen

Als u bestelt via diabetesmagazijn.nl betaalt u direct en online. Dit kan op verschillende veilige manieren. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze betaalmethoden.

iDeal

De meest gebruikte online betalingsvorm in Nederland is iDeal. U betaalt dan veilig in de omgeving van uw eigen bank. Alle Nederlandse banken hebben iDeal omarmd. U logt in via een reader of via een app op uw telefoon om de betaling te voltooien. Die betaling ziet u direct terug in uw online bankomgeving (rekeningafschriften).

iDeal

Creditcard

Veel minder gebruikt in Nederland is de creditcard. Hiermee kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard bent u bovendien verzekerd tegen fraude. Wel kleven er bij een creditcard extra kosten aan een betaling. U koopt immers op krediet.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple. Bestelt u bijvoorbeeld via uw iPhone? Dan ziet u deze betaalmethode staan. Apple Pay is beschikbaar in meer dan 35 landen. Het maakt gebruik van uw Wallet, waarin u zelf uw betaling heeft ingericht. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund.

SEPA Overboeking

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. SEPA overboekingen worden ondersteund in 34 landen.

Bij een overboeking maakt u het aankoopbedrag zelf over. Houd er rekening mee dat we niet direct verzenden zodra u besteld heeft. Er wordt pas verzonden zodra het bedrag bijgeschreven is op onze rekening.

Als u kiest voor overboeking moet het geld binnen 14 dagen zijn overgemaakt, anders wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem. Het is in België de marktleider op het gebied van online betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact als online betaalmethode. U kunt vanuit België veilig bij ons betalen met Bancontact.

KBC

KBC is ook een betaalmogelijkheid die in België veel wordt gebruikt. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. Met KBC kunnen gebruikers eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Bewaren van bestellingen en facturen

Bestellingen worden een jaar (365 dagen) bewaard. Binnen dat jaar kunnen wij u dus helpen met vragen over een bestelling en kunt u – via uw account – een factuur opvragen. U ontvangt uw factuur uiteraard altijd als PDF bij de bestelbevestiging. Na een jaar (365 dagen) is uw bestelling niet meer in ons systeem te vinden. Ook uw factuur is daarmee niet meer op te vragen.