Betalen

Als u bestelt via diabetesmagazijn.nl betaalt u direct online. Dit kan op verschillende veilige manieren. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze betaalmethoden.

iDeal

De meest gebruikte online betalingsvorm in Nederland is iDeal. U betaalt dan veilig in de omgeving van uw eigen bank. Alle Nederlandse banken hebben iDeal omarmd. U logt in via een reader of via een app op uw telefoon om de betaling te voltooien. Die betaling ziet u direct terug in uw online bankomgeving (rekeningafschriften).

Creditcard

Veel minder gebruikt in Nederland is de creditcard. Hiermee kunt u snel en veilig online betalen. Met een creditcard bent u bovendien verzekerd tegen fraude. Wel kleven er bij een creditcard extra kosten aan een betaling. U koopt immers op krediet.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple. Bestelt u via uw iPhone? Dan ziet u deze betaalmethode staan. Apple Pay is beschikbaar in meer dan 35 landen. Het maakt gebruik van uw Wallet, waarin u zelf uw betaling heeft ingericht. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund.

Overboeking

U kunt ook kiezen voor de ‘ouderwetse’ overboeking. Wanneer u kiest voor overboeking krijgt u een e-mail met daarin de informatie om correct te kunnen betalen. In deze mail vindt u een IBAN en omschrijving. Die omschrijving is van groot belang, zonder juiste omschrijving komt uw betaling niet aan en wordt de bestelling niet verzonden. In dat geval komt het geld terug naar uw eigen rekening.

Mister Cash

In België wordt Mister Cash/Bancontact gebruikt in plaats van iDeal. Hiermee betaalt u veilig en snel in de omgeving van uw eigen bank. Mister Cash is de Belgische variant van iDeal.

KBC

KBC is ook een betaalmogelijkheid die in België veel wordt gebruikt. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. Met KBC kunnen gebruikers eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Scroll naar top