Keuzehulp bloedglucose teststrips

Nieuw: keuzehulp teststrips

Voor veel mensen kan het verwarrend zijn welke teststrips ze moeten gebruiken op hun glucosemeter. Zeker voor die groep die maar sporadisch test, kan het lastig zijn de juiste strips te vinden. En al helemaal als fabrikanten namen en/of huisstijl wijzigen. Juist voor deze groep hebben wij een keuzehulp ontwikkeld. Een tool om eenvoudig te achterhalen welke teststrips u nodig heeft.

Vanaf nu kan iedereen met onze teststrip keuzehulp achterhalen welke strips geschikt zijn voor een bepaalde meter. Het werkt simpel en intuïtief. Bovendien is de tool grafisch. Aan de hand van logo’s en afbeeldingen.

Slechts 3 stappen

  1. Kies het merk van uw glucosemeter. We tonen logo’s. Dit logo staat ook altijd op uw glucosemeter.
  2. Na het merk moet het type meter gekozen worden. Veel merken hebben meerdere type meters, en ieder type heeft een eigen teststrip. Zowel de namen als de productafbeeldingen van de meters worden getoond.
  3. Daarna volgt de teststrip die u nodig heeft. En uiteraard kan direct besteld worden.

Iedere meter heeft een eigen teststrip. Er bestaan geen generieke teststrips die op alle meters gebruikt kunnen worden. En teststrips kunnen niet even geprobeerd worden. Geopende verpakkingen mogen nooit retour. Veiligheid en hygiëne kunnen niet meer worden gegarandeerd. Het is dus zaak – zeker voor mensen die weinig testen – om goed na te gaan welke strips er nodig zijn. Onze keuzehulp helpt hierbij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *