Over diabetesmagazijn.nl

Een webwinkel waarbij gemak, snelheid en ruime keuze centraal staan. Met die gedachte is diabetesmagazijn.nl in 2017 opgezet. Inmiddels bedienen we jaarlijks ruim 75.000 klanten. Vooral in Nederland, maar ook in België en zelfs in Duitsland. Een groot deel van onze klanten keert terug.

Op diabetesmagazijn.nl vindt u glucosemeters, teststrips en bijvoorbeeld lancetten. Van merken als Accu-Chek en Contour, maar ook van Wellion, Diatesse en bijvoorbeeld CareSens. Alle producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen (ISO norm) en worden uit voorraad geleverd. Inmiddels verkopen we ook incontinentiemateriaal. Onze focus ligt 100% op de consument.

In het kort:

  • Voor 23:30 uur besteld = morgen in huis
  • Ruime keuze. Grote merken maar ook prijsvechters
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ruim 75.000 tevreden klanten per jaar
  • Binnen 12 uur antwoord op vragen (e-mail en Whatsapp)
  • Altijd 10% korting voor vaste klanten

Voor iedereen

Met diabetesmagazijn.nl willen wij diabeteszorg bereikbaar maken. Een eerlijke prijs is van groot belang. Veel diabetes type 2 patiënten – mensen die geen insuline spuiten – krijgen hun diabeteshulpmiddelen namelijk niet vergoed vanuit de verzekeraar.

Maar bereikbaarheid zit hem ook in snelle verzending. Zo bestelt u bij ons tot 23:30 uur om de bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Ook op zondag verzenden we! We verzenden gratis vanaf 30 euro. En uiteraard is het van belang dat u terecht kunt met uw vragen. Wij werken via email en Whatsapp. U heeft binnen 12 uur antwoord op uw vragen (op werkdagen). Daarnaast zetten we in op gebruikersvriendelijkheid met video tutorials op Youtube, online gebruiksaanwijzingen en bijvoorbeeld onze keuzehulp om de juiste teststrip te vinden.

Korting voor vaste klanten

Loyaliteit = korting

We houden u graag als klant. Daarom belonen we loyaliteit. Een vaste klant krijgt in ieder geval 10% korting op de volgende aankoop. Dit door middel van een kortingscode op een flyer die bij de bestelling wordt meegeleverd. Naast die korting hanteren we ook staffelkorting op bijvoorbeeld teststrips en worden via de nieuwsbrief aanvullende acties en kortingen gecommuniceerd.

Klanten blijven bij diabetesmagazijn.nl loont.

Hoge mate van automatisering

We zijn een webwinkel en beschikken over een kantoor en magazijn. We hebben geen fysieke winkel op een dure locatie waar u de producten kunt zien. Dit scheelt uiteraard in de kosten. Vanuit ons magazijn wordt verzonden. Dit gaat met robots die orders picken (zie foto). Op deze manier kunnen we zeer snel verzenden en bovendien tot diep in de avond doorgaan.

We verzenden naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. We zijn ook u graag van dienst.

Winkelwagen