Over ons

Sinds 2017 leveren wij diabeteshulpmiddelen. Op diabetesmagazijn.nl vindt u glucosemeters, teststrips en alle toebehoren. Van merken als Accu-Chek en Contour, maar ook van bijvoorbeeld CareSens en Diatesse. Betrouwbare producten die voldoen aan de ISO norm. Onze focus ligt 100% op de consument.

We bedienen tienduizenden klanten per jaar en een zeer groot deel van onze klanten komt terug. Die loyaliteit belonen we. Wij zijn Carestores B.V. Het bedrijf achter diabetesmagazijn.nl.

In het kort:

  • Voor 23:30 uur besteld = morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ruim 50.000 tevreden klanten per jaar
  • Binnen 8 uur antwoord op vragen
  • Altijd minimaal 10% korting voor vaste klanten
  • Direct bij fabrikant ingekocht; geen (dure) tussenpersonen

Tevreden klanten:

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 (uit 126 reviews)
Uitstekend86%
Zeer goed10%
Gemiddeld2%
Slecht0%
Zeer slecht2%

Voor iedereen

Met diabetesmagazijn.nl willen wij diabeteszorg bereikbaar maken. Voor iedereen. Veel diabetes type 2 patiënten – mensen die geen insuline spuiten – krijgen hun diabeteshulpmiddelen namelijk niet vergoed vanuit de verzekeraar. Een lage prijs voor meters en teststrips is daarom van belang.

Maar bereikbaarheid zit hem ook in snelle verzending. Zo bestelt u bij ons tot 23:30 uur om de bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Ook op zondag verzenden we! We verzenden gratis vanaf 30 euro. En uiteraard is het van belang dat u terecht kunt met uw vragen. Wij werken via email en Facebook. Via email heeft u binnen 8 uur antwoord op uw vragen (op werkdagen). Daarnaast zetten we in op gebruikersvriendelijkheid met video tutorials op Youtube, online gebruiksaanwijzingen en bijvoorbeeld onze keuzehulp om de juiste teststrip te vinden.

Korting voor vaste klanten

Loyaliteit belonen

We houden u graag als klant. Daarom belonen we loyaliteit. Een vaste klant krijgt in ieder geval 10% korting op de volgende aankoop. Dit door middel van een kortingscode op een flyer die bij de bestelling wordt meegeleverd. Naast die korting hanteren we ook staffelkorting op bijvoorbeeld teststrips en worden via de nieuwsbrief aanvullende acties en kortingen gecommuniceerd.

Magazijn met robots

Hoge mate van automatisering

We zijn een webwinkel en beschikken over een kantoor en magazijn. We hebben geen fysieke winkel op een dure locatie waar u de producten kunt zien. Dit scheelt uiteraard in de kosten. Vanuit ons magazijn wordt verzonden. Dit gaat inmiddels met robots die orders picken (zie foto). Op deze manier kunnen we zeer snel verzenden en bovendien tot diep in de avond doorgaan.

We verzenden naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. We zijn ook u graag van dienst.

Scroll naar top