Korting

Klant blijven bij diabetesmagazijn.nl loont. Wij zien u graag terug. Diabetici blijven testen, meten en monitoren. Hierdoor blijven ook teststrips, lancetten en glucosemeters nodig. Voor vaste klanten leveren wij graag een deel van onze marge in om die om te zetten in korting voor u als klant. Goed voor u, goed voor ons.

Kortingscode

Trouwe klanten belonen, daar geloven we heilig in. Dat doen we op de volgende manieren:

10% korting

Als vaste klant krijgt u sowieso 10 procent korting op een volgende bestelling. Hiervoor ontvangt u een kortingscode. Per mail of per flyer direct bij uw bestelling. Die kortingscode vult u in tijdens het bestellen en de korting wordt automatisch berekend. De korting geldt uiteraard voor de hele bestelling. Of u nu één product bestelt of tien.

Speciale acties

Als tweede optie zijn er nog speciale acties. In samenwerking met fabrikanten kunnen we een korting hanteren voor een bepaald product. Bijvoorbeeld een introductiekorting. Ook worden speciale kortingsacties via onze nieuwsbrief verspreid. Vaak zijn dit dan kortingscodes.

Staffelkorting

Als laatste optie kan er een staffelkorting aangeboden worden. Als wij groter inkopen, kunnen we u meer korting geven. De staffelkorting geldt vaak voor producten die in grotere aantallen aangeschaft moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan teststrips. Als u 3 of meer van deze producten afneemt krijgt u 15% staffelkorting.

Kortingen kunnen niet cumulatief worden gebruikt. Als u al staffelkorting krijgt geldt de 10% korting niet meer.

Scroll naar top