Ervaringen

Wij vragen niet actief om beoordelingen. Als u ons wilt beoordelen kan dat uiteraard. We zijn benieuwd hoe u diabetesmagazijn.nl heeft ervaren. Bij het beoordelen dient u het emailadres in te vullen waarmee u heeft besteld. Zo zijn we er zeker van dat alle beoordelingen ook echt van klanten zijn.

 

5,0 score
17/11/2020

Heel tevreden. Mails worden razendsnel beantwoord. De Diatesse doet wat ie moet doen.

DB07890
5,0 score
10/11/2020

Erg goed geholpen. Veel voordeliger lancett als de accuceks.

Mary
5,0 score
09/11/2020

Snelle bezorging. Veel goedkoper dan bij mijn apotheek. Nieuwe meter bevalt me ook rpima.

K. Jongeneel
1,0 score
09/11/2020

Belachelijke service! Tip: bestel hier niet!! Voor 23:30 morgen in huis is om klanten over te halen te bestellen, het is helaas niet waar!
Als je dan een pakket retour wil sturen omdat het te laat is moet je het zelf betalen.. Maar de reactie op whatsapp van dit bedrijf is grappig: in deze tijd is het helaas erg druk en dan moet je het maar weigeren aan de deur.
Weigeren aan de deur is dus hetzelfde als retourneren voor dit bedrijf.
Nou ik bestel hier nooit meer.
Ik vind als je er zo mee showt op je site voor 23:30 besteld, morgen in huis, dat je dat ook waar moet maken en niet met smoesjes moet komen en ik het dan maar had moeten weigeren.

Elsbeth

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Beste Elsbeth,
Wat jammer dat u onze service als slecht heeft ervaren!
Maar het klopt dat retourneren voor eigen rekening is. Er kan in een enkel geval vertraging optreden waardoor een bestelling te laat wordt bezorgd. Dit staat ook op onze site beschreven. We doen onze uiterste best om tijdig te leveren, maar helaas kan het voorkomen dat u iets langer op een bestelling moet wachten. U wordt via track&trace altijd op de hoogte gehouden en daar staat de eventuele vertraging dan ook gemeld.
Als de zending bezorgd (en aangenomen) is, is het retourneren voor eigen rekening. Als u zich had gemeld voordat de zending bezorgd was hadden we kunnen proberen te annuleren of had u kunnen weigeren aan de deur. De zending komt dan vanzelf retour naar ons.
En inderdaad is het momenteel erg druk, maar de meeste zendingen komen gelukkig op tijd aan.

4,0 score
09/11/2020

Snelle reactie op vragen. Producten voldoen helemaal. Levering was een dagje later.

C.B.
5,0 score
05/11/2020

Heel tevreden. Keurige service nadat ik het verkeerde had besteld.

Elly
5,0 score
19/10/2020

Heel tevreden. Altijd snel in huis en korting.

Jos Poels van Wijk
5,0 score
15/10/2020

Perfectie in product, service en snelheid

Mirjam
5,0 score
10/10/2020

Heel tevreden. Snel antwoord op je vragen.

Mr Jong
5,0 score
21/09/2020

Heel tevreden. Hartelijk bedankt

Arjen de J
5,0 score
14/09/2020

Top service en vooral via de Whatsapp! Klein probleempje met de levering door DHL maar het werd direct opgepakt en in oplossingen gedacht. Helemaal super.

Serena

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Bedankt voor de review. En nogmaals dank voor uw geduld!

5,0 score
04/09/2020

heel tevreden, fantastische service via de app door marjolein

Schepper
5,0 score
30/08/2020

Wij zijn zeer content. De strips zijn goedkoop en snel bezorgd. Antwoord op vragen is ook snel.

Har Mar
5,0 score
26/08/2020

Prettig. Bestellingen worden snel geleverd en 10% korting is altijd welkom.

Dordt
5,0 score
20/08/2020

Tevreden

Maasbracht
5,0 score
17/08/2020

Zeer tevreden.

Mn
4,0 score
14/08/2020

Ik ben tevreden. Het afhaalpunt duurde wel een dagje langer.
Strips werken goed.

Erna
5,0 score
10/08/2020

Goede service. Ik kon mijn bestelling ook laten leveren op vakantieadres in Duitsland. Heel prettig, mij zien jullie terug.

Wilbert
5,0 score
08/08/2020

Dik tevreden.

Gerrit
4,0 score
24/07/2020

Tevreden

Harry
5,0 score
24/07/2020

Tevreden. Snel geleverd, prijs is laag en korting altijd welkom.

Maarten Mooij
4,0 score
16/05/2020

Tevreden

Kona
5,0 score
12/05/2020

Heel fijn. Je krijgt snel antwoord op vragen. Korting voor vaste klant is uiteraard ook altijd welkom. Het aanbod hier is veel groter dan bij apotheek of algmene webwinkels. Zeker als ze vaak meet en ook wel eens wisselt van meter is dit prettig. Voor mij alleen nog Diabetes Magazijn.

Rene
5,0 score
18/04/2020

Goed. Helemaal tevreden

De Rover
5,0 score
17/04/2020

Heel vlot antwoord. Producten zijn veel voordeliger dan bij onze apotheek

Joke Smit
3,0 score
01/04/2020

Ik vind de bezorgdienst waarmee u werkt waardeloos. Ik krijg de melding dat ze mijn pakketje niet konden afleveren omdat ik niet thuis was. Ik heb vanmiddag 2 andere pakketjes ontvangen van post nl en was gewoon thuis. Dit is niet de eerste keer, deze bezorgdienst vind het kennelijk lastig bezorgen bij onze appartementen. Ik ben de deur niet uit geweest, heel irritant.

j.spanjaard9@upcmail.nl

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Ik ga uitzoeken wat er bij u is mis gegaan. Ik verwacht dat dit met de extreme drukte te maken heeft. Maar onze excuses hiervoor.

4,0 score
13/03/2020

Fijne webwinkel

Van Mazijn
5,0 score
09/03/2020

Heel netjes en snel antwoord op vragen. Lage prijzen ook.

Anoniem
5,0 score
06/03/2020

Mijn apparaatje werkt niet (meer).
Nieuwe batterijen er in gedaan, doet niks…of moet ik eerst lang op ok drukken oid!

Jeannette

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Beste Jeannette,
Neemt u even contact op met info@diabetesmagazijn.nl. We helpen u graag verder.

5,0 score
16/02/2020

Hele vriendelijke klantenservice. En snel!

J.H. Endstra
5,0 score
23/01/2020

Snel in huis. Gratis verzending is wel zo fijn.

Harm. L.
3,0 score
11/01/2020

Product is keurig en op tijd geleverd. Voordelig geprijsd maar helaas werkt het apparaat zelf zeer slecht. Misschien had ik toch iets meer uit moeten geven. Inmiddels 4 test strips kunnen weggooien omdat er geen uitslag kwam (ik heb exact gehandeld naar de gebruiksaanwijzing dus daar kan het niet aan liggen).

Bosman

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Neem even contact met ons op over de meter. Als een meter niet werkt krijgt u uiteraard gewoon een nieuwe.

5,0 score
04/01/2020

Heel snel antwoord op vragen en bestelling was snel bezorgd. Ik kom terug.

Ano
5,0 score
12/12/2019

Al derde keer dat ik bestel. Goede winkel.

Wilfred de Rooij
5,0 score
12/12/2019

Heel prettige service. Antwoord op mijn email duurde 15 minuten. De meter bevalt ook.

Ineke Rechters
1,0 score
10/12/2019

Zeer slecht. Ik had een bestelling op donderdag gedaan. Op maandag via de mail contact opgenomen en ze zouden het oplossen. Dinsdag zelf maar weer gemaild want ik kreeg niks te horen. Nu word eindelijk mijn geld terug gestort want het product was nog niet verzonden. Hoezo binnen 24 uur geleverd

Kitty van Wingerden

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Beste mevrouw van Wingerden,
Bedankt voor uw beoordeling.
U heeft op 5 december in de avond besteld. Wij hebben die dag een melding op de site gehad dat wij op 5 december om 16 uur sluiten ivm pakjesavond. Levering in 24 uur zou op dat moment sowieso niet lukken.
Maar er is in uw geval buiten dit feit wel degelijk iets mis gegaan. Vanwege de drukte hebben wij helaas niet snel een antwoord van PostNL en hebben daarom vandaag uw geld direct terug overgeboekt nadat u dat vroeg. Het is jammer, maar wij hebben rond Black Friday en Sinterklaas helaas te maken met extreme drukte bij de pakketdiensten. Dit resulteert soms in vertraging. Wij hadden graag het onderzoek afgewacht maar ik begrijp dat u niet langer wilt wachten.

5,0 score
16/11/2019

Heel vlug reactie op mijn vragen. Producten bevallen ook.

P. de Kort
5,0 score
24/10/2019

Snel in huis. Goede aanbiedingen

Rosmalen
5,0 score
15/10/2019

Verkeerde besteld en helaas open gemaakt maar ik krijg fikse korting op het juiste product.
Goede oplossing.
Gegroet,
Hans

H
1,0 score
14/10/2019

DON’t ORDER HERE! One month ago, I’ve ordered glucosemeter with strips. I’ve got a smashed package which I have returned. I’ve ordered second time and a package with visibly broken packaging of glucosemeter has arrived. I returned this one as well. Assistant did very difficult about my order returns and they do not want to accept smashed package and it seems I will need to address this further as this case is still ongoing. VERY BAD and UNRELIABLE for life security equipment!

Yulia

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Hi Yulia,
Please give full disclosure when you decide to complain publicly. You opened products and you returned them to a wrong address. This is the bottomline. You ordered two times and each time you claim malfunctions. In at least one case we can falsify and deny this claim. Nothing is wrong with the product! Except you opened it. In the second case you claim you received opened products. Something we highly doubt. We have quality measures to avoid issues like this. But since you sent it to a wrong address we cannot check it unfortunately.
As explained over and over again we cannot take back opened packages. We managed to recover one of your returns – since both returns were sent to incorrect addresses and on different days – but this recovered product is completely fine. Even the box isn’t damaged, let alone the meter itself. You claim the package was damaged, but you only mentioned that after you opened it yourself. You are the customer in a restaurant that complains about a steak being badly cooked after you ate it entirely 🙂
Returning goods is your own responsibility. You didn’t send the packages to our address, but somehow you hold us responsible. You could have just asked how to return or just read our website. But instead you dropped off packages at a DHL servicepoint hoping they would do the rest. You didn’t pay, didn’t write an address on the box and didn’t have any track&trace. How are we supposed to get your return and process it?
We love to help customers, I especially do! But we cannot help you anymore. You tried to blackmail us by giving bad reviews if we didn’t gave in. Now you state that people shouldn’t order here. Really? After all we did for you? We recovered one package after you send it to a wrong address. And we repaid you for the second order we didn’t recover yet! You got your money back, we haven’t got our products back. I honestly believe we did way more the we needed to do. What business gives you back your money without receiving their returns? Still you are pissed off.
Yulia, let’s be clear. You opened the first package at the bottom and then tried to close it again with tape. You kept the seal at the top (the normal way of opening) in tact. So it seems you already knew that opening it up wasn’t part of the deal. But you tried it anyway. Something we cannot accept. The second order is still missing but you received your money back anyway to close this time consuming file. And now you start writing bad reviews…
P.s. Might the fact that you do not speak Dutch be the cause of all this trouble? Everything is clearly stated on our website and on the flyer you received. But in Dutch. You didn’t ask any questions on the forehand. No hygienic product can be opened, used and then returned like nothing happened. Get used to it.

5,0 score
29/07/2019

Heel fijn dat jullie snel reageren op vragen. Dhl bezorgde wel op een afhaalpunt, maar was geen probleem.

Josephine Daalders
5,0 score
07/07/2019

Heel vlug vragen beantwoord. Korting voor vaste klanten is fantastisch, we blijven het toch nodig hebben

Marieke Meier
5,0 score
03/07/2019

Zeer goed.

Mary
5,0 score
26/06/2019

Heel rap antwoord op mijn vragen. Daarna bestelt en snel bezorgt

Jaja
5,0 score
18/06/2019

Hele snelle reactie op vragen

P.
5,0 score
17/04/2019

Snel antwoord op vragen. goeie service

Jo
5,0 score
09/04/2019

Zeer snel in huis.

Wijkverpleging Duur
5,0 score
20/02/2019

Tevreden! Heel snel antwoord op vragen en levering binnen 24 uur

Accu chek klant
5,0 score
06/02/2019

De strips waren even uitverkocht maar dit werd me netjes gemeld. Onetouch gaat kennelijk stoppen.
Gelukkig heb ik ze nu weer even voldoende.

Meijers
5,0 score
23/01/2019

Keurige service geboden.

Ria
5,0 score
07/01/2019

Erg tevreden over het aanbod, de omschrijving van de artikelen en zeker ook de snelle levering. Als vaste klant profiteren van 10% korting. Zeker aan te bevelen!

A. Schuurman
5,0 score
28/12/2018

Ik werd zeer snel geholpen via de email.
De strips pasten niet op mijn meter, maar dit is keurig opgelost. Een andere meter, eentje die beter voor mij werkt.

Birgitte Amstel
5,0 score
24/12/2018

Uitmuntende service. Het product is veel voordeliger dan bij onze apotheek.

Robert Assen
5,0 score
16/12/2018

Snelle respons. Wel alleen via email.
De bestelling was er snel en meter is on orde

R.M. Peters
5,0 score
03/12/2018

Korting is natuurlijk altijd goed!

Ed Ward
4,0 score
30/11/2018

Zeer scherp geprijsd. Mijn apotheek vraagt ruim 2 keer zoveel voor de strips.

B. vd Ent
4,0 score
24/11/2018

Mijn bestelling was een dag later. Maar het is kennelijk druk bij de post.
Wel kreeg ik binnen het uur antwoord op mijn vragen. Heel snel!

An. Meulen
5,0 score
21/11/2018

Snel in huis. Tevreden over de meter

Jan
5,0 score
12/11/2018

Snel antwoord op vragen. Strips ook snel thuis!

Sun
5,0 score
08/11/2018

Helemaal tevreden

Huisarts Rotterdam
5,0 score
29/10/2018

Really nice service! 🙂

Stefani
5,0 score
29/10/2018

Snel en goede service.

Smits
5,0 score
25/10/2018

1e x client ik maak fouten met bestellen 1e x Bestellen en door mijn schuld ging het mis kreeg Marjolein Aarts wat een geduld heeft die vrouw met mij heeft ondanks hun verhuizing alles gedaan om het recht te trekken ( meer dan dat ) daarom voortaan ( ook door de korting boven 30 €. gratis bezorgen CHAPO CHAPO

Rob Neumann

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!

5,0 score
22/10/2018

Tevreden! Heel snel reacties op de mail. Dat is wel wat anders dan als ik de apotheek mail…
Dank u.

Sharer
5,0 score
17/10/2018

Wat een opluchting om van die dure apotheek af te kunnen stappen. Jullie prijs ligt lager dan de inkoop van de apotheek (zeggen ze dan). Vreemd, maar ik bestel nu op internet.

T...
5,0 score
13/10/2018

zeer goede service , mijn prik pen begaf het en had 2 dgn later al een nieuwe in huis , ik ben zeer tevreden met de accu check meter , ook omdat ik via de app op me foon voledig zicht heb op me glucose meting .
vandaag nog een meter besteld , voor in de vr.auto 1 thuis en in me werk auto ,
grt martin

martin
5,0 score
05/10/2018

Tevreden! Geen opmerkingen

Marja Alphen
5,0 score
18/09/2018

GOEDE METER

Ten Hopen
5,0 score
12/09/2018

Snel in huis. Ook als je om 11 uur savonds nog bestelt

J. L.
5,0 score
29/08/2018

Leuke korting via nieuwsbrief. Derde keer hier en weer tevreden

Manuel Petri
5,0 score
19/08/2018

Heel snel antwoord op vragen! Binnen 30 minuten. Verder ook snel in huis met de post.
De meter en strips bevallen. Jammer dat Lifescan er mee op houdt, dan maar overstappen.

Menno
5,0 score
15/08/2018

Op emails heb je binnen een uur antwoord. En bestellingen zijn snel in huis.
Nu derde keer besteld en alles weer in orde.

Kona
5,0 score
13/08/2018

Snel in huis

Lennart
5,0 score
12/08/2018

De meter was hier lager geprijsd dan waar dan ook. Daardoor twijfelde ik. Maar die twijfel is helemaal weg.
Pakketje werd netjes verpakt die volgende dag bezorgd. De korting komt zeker van pas.

Gerda
5,0 score
11/08/2018

Zeer tevreden. Een product was niet op voorraad maar dit werd me keurig verteld. Ik kreeg daarom mijn verzendkosten terug.
Heel netjes.

Jan Koster
5,0 score
09/08/2018

Op internet zijn een aantal winkels beschikbaar waar je diabetes spullen zoals een bloedsuikermeter kunt kopen. Ik was zelf opzoek naar een bloedsuikermeter om zo af en toe te kunnen controleren hoe mijn bloedsuiker is. Wanneer je geen ervaring hebt met deze productgroep is het fijn om ergens te kunnen bestellen met goede informatie en waarbij het bestelproces snel verloopt. Ik kwam al vrij snel uit bij diabetesmagazijn. Voor mij is vooral de klantenservice altijd heel belangrijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en deze werd heel snel en klantvriendelijk beantwoord door de klantenservice. Heel tevreden!

St.K.
5,0 score
06/08/2018

Snel geleverd. Teststrips en meter werken heel goed. Beter dan de oude Onetouch

P. de Waard
5,0 score
31/07/2018

Zeer snel in huis. En op emails had ik binnen 15 minuten antwoord. Dat werkt erg prettig en wekt vertrouwen.

Mark
5,0 score
27/07/2018

Heel snelle levering. En lage prijs

Dino
5,0 score
26/07/2018

Heel snel geleverd. Goedkoopste aanbieder ook nog.

Anja Bosch
5,0 score
22/07/2018

Goed

4521
5,0 score
21/07/2018

Netjes verpakt, grote doos. Maarbeter te goed ingepakt 🙂

Wessel Ans
5,0 score
18/07/2018

Goed geholpen, binnen 15 minuten antwoord op mijn email

H.D.
4,0 score
16/07/2018

Bestelling werd in 2 delen verzonden, voor ons niet heel erg en we werken netjes op de hoogte gehouden.
De stroken zijn lang houdbaar. Prettig. En de korting komt ook van pas. Dank u wel!

Praktijk Meinenz
5,0 score
15/07/2018

Zeer snel geleverd. De gluco meter bevalt goed. Hopelijk doet ie het langer dan de vorige.

Didi
5,0 score
13/07/2018

Om 11 uur besteld en volgende dag al in huis. Heel fijn.

Fnn
5,0 score
12/07/2018

Snel in huis en een fijne aanbieding.

Leonie vD
4,0 score
12/07/2018

Een product werd nageleverd. Maar dat is niet erg, keurig op de hoogte gehouden.
Ik kom zeker terug.

Jorrit
5,0 score
12/07/2018

Inmiddels een derde keer besteld
alles snel in huis en met wat korting is wel zo fijn

Heer Bakker
4,0 score
12/07/2018

Snel in huis. Strips zijn wel maar 12 maanden houdbaar.

ron adam
5,0 score
12/07/2018

Snel in huis. Netjes verpakt.

Hans Mon
5,0 score
12/07/2018

Tevreden!

Sophie
5,0 score
11/07/2018

Heel goed

Jan1954
5,0 score
11/07/2018

De korting is welkom! Fijn dat jullie zo werken

J.K.
5,0 score
11/07/2018

Heel fijn en vlot geholpen.

Mirjam
5,0 score
10/07/2018

Goede meter, met veel strips. Overgestapt van Breeze van Bayer naar Diatesse.
Pakket werd de volgende dag bezorgd. Helemaal tevreden

Frans Houwen
4,0 score
08/07/2018

Een dagje te laat in huis. Dat was jammer, maar zeer snel antwoord en mijn vraag.

H.
5,0 score
29/06/2018

Heel snel bezorgd. Laagste prijs. Ben dus tevreden!

Art
5,0 score
16/06/2018

Netjes en snel geholpen. Strips werken op mijn oude meter.

D.P. Jongh
5,0 score
16/06/2018

Snel in huis. Korting is zeer welkom

Jantien

 

Deel uw ervaring

Scroll naar top