Ervaringen

4 mei 2018

Altijd in orde

Jan Bruins

1 mei 2018

De goedkoopste en snel in huis

Rene

23 april 2018

Zeer tevreden

Jaspers

16 april 2018

Mijn bestelling was snel bezorgd. En het product voldoet.

Klant 3389

28 maart 2018

Hartelijk dank. Snel alles bij mij thuis (België). Keurig verpakt en goedkoper dan de apotheek

Jean van Wissems

23 maart 2018

Zeer tevreden. Fijne dat we volgende keer 10 procent korting krijgen.

Jon Meij

15 maart 2018

Snel in huis. Fijn van de korting

3382

10 maart 2018

Mijn bestelling was snel bezorgd. De strips waren netjes verpakt. Ik ben dus content.

W.H. Adriaansen

9 maart 2018

Een prettige ervaring met de webwinkel. Geen opmerkingen

Jan

26 februari 2018

Heel snel in huis. En veel goedkoper dan apotheek. Met de factuur krijg ik toch alles terug van de verzekeraar?

Jacques

20 februari 2018

Tevreden. Batterij van de meter was op. Er wordt keurig nieuwe gestuurd.

Ferdy

17 februari 2018

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Het pakje had ik snel in huis en alle spullen klopten. De 10 procent korting is erg welkom!

Van Oss

1 februari 2018

Ik bestel hier nu voor de derde keer. Korting voor vaste klanten is fijn. Zeker bij diabetesproducten die je gewoon moet hebben. Verder had ik mijn strips snel in huis en zijn ze lang houdbaar. Een tevreden klanten dus.

Van Run

31 januari 2018

Snel in huis en goed ingepakt. 10% korting op een volgende bestelling is zeker mooi meegenomen!

Aad

28 december 2017

Zeer snel in huis en voordelig geprijsd.

Dasselaar

16 december 2017

Snel bezorgd en bij de supermarkt zoals zelf gekozen.

Joost van Ett

9 december 2017

Snel geleverd

Jo. S

29 november 2017

De bestelling was snel geleverd. Ook goed ingepakt. Dat is helaas niet altijd het geval als ik iets op internet koop.

Heer Bakker

23 november 2017

Snel in huis.

D.R. Janssens

21 november 2017

Keurig via de mail geholpen binnen enkele minuten en de volgende dag de meter al in huis. Op de volgende bestelling ook nog eens 10 procent korting.

Jaap Meeuwen

4 november 2017

Prima!

Jos, Alkmaar

2 november 2017

Tevreden. Snel geleverd en gratis verzending

Freek Achterberg


Deel uw ervaringen