Ervaringen

5,0 rating
21/09/2020

Heel tevreden. Hartelijk bedankt

Arjen de J
5,0 rating
14/09/2020

Top service en vooral via de Whatsapp! Klein probleempje met de levering door DHL maar het werd direct opgepakt en in oplossingen gedacht. Helemaal super.

Serena

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Bedankt voor de review. En nogmaals dank voor uw geduld!

5,0 rating
04/09/2020

heel tevreden, fantastische service via de app door marjolein

Schepper
5,0 rating
30/08/2020

Wij zijn zeer content. De strips zijn goedkoop en snel bezorgd. Antwoord op vragen is ook snel.

Har Mar
5,0 rating
26/08/2020

Prettig. Bestellingen worden snel geleverd en 10% korting is altijd welkom.

Dordt
5,0 rating
20/08/2020

Tevreden

Maasbracht
5,0 rating
17/08/2020

Zeer tevreden.

Mn
4,0 rating
14/08/2020

Ik ben tevreden. Het afhaalpunt duurde wel een dagje langer.
Strips werken goed.

Erna
5,0 rating
10/08/2020

Goede service. Ik kon mijn bestelling ook laten leveren op vakantieadres in Duitsland. Heel prettig, mij zien jullie terug.

Wilbert
5,0 rating
08/08/2020

Dik tevreden.

Gerrit
4,0 rating
24/07/2020

Tevreden

Harry
5,0 rating
24/07/2020

Tevreden. Snel geleverd, prijs is laag en korting altijd welkom.

Maarten Mooij
4,0 rating
16/05/2020

Tevreden

Kona
5,0 rating
12/05/2020

Heel fijn. Je krijgt snel antwoord op vragen. Korting voor vaste klant is uiteraard ook altijd welkom. Het aanbod hier is veel groter dan bij apotheek of algmene webwinkels. Zeker als ze vaak meet en ook wel eens wisselt van meter is dit prettig. Voor mij alleen nog Diabetes Magazijn.

Rene
5,0 rating
18/04/2020

Goed. Helemaal tevreden

De Rover
5,0 rating
17/04/2020

Heel vlot antwoord. Producten zijn veel voordeliger dan bij onze apotheek

Joke Smit
3,0 rating
01/04/2020

Ik vind de bezorgdienst waarmee u werkt waardeloos. Ik krijg de melding dat ze mijn pakketje niet konden afleveren omdat ik niet thuis was. Ik heb vanmiddag 2 andere pakketjes ontvangen van post nl en was gewoon thuis. Dit is niet de eerste keer, deze bezorgdienst vind het kennelijk lastig bezorgen bij onze appartementen. Ik ben de deur niet uit geweest, heel irritant.

j.spanjaard9@upcmail.nl

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Ik ga uitzoeken wat er bij u is mis gegaan. Ik verwacht dat dit met de extreme drukte te maken heeft. Maar onze excuses hiervoor.

4,0 rating
13/03/2020

Fijne webwinkel

Van Mazijn
5,0 rating
09/03/2020

Heel netjes en snel antwoord op vragen. Lage prijzen ook.

Anoniem
5,0 rating
06/03/2020

Mijn apparaatje werkt niet (meer).
Nieuwe batterijen er in gedaan, doet niks…of moet ik eerst lang op ok drukken oid!

Jeannette

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Beste Jeannette,
Neemt u even contact op met info@diabetesmagazijn.nl. We helpen u graag verder.

5,0 rating
16/02/2020

Hele vriendelijke klantenservice. En snel!

J.H. Endstra
5,0 rating
23/01/2020

Snel in huis. Gratis verzending is wel zo fijn.

Harm. L.
3,0 rating
11/01/2020

Product is keurig en op tijd geleverd. Voordelig geprijsd maar helaas werkt het apparaat zelf zeer slecht. Misschien had ik toch iets meer uit moeten geven. Inmiddels 4 test strips kunnen weggooien omdat er geen uitslag kwam (ik heb exact gehandeld naar de gebruiksaanwijzing dus daar kan het niet aan liggen).

Bosman

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Neem even contact met ons op over de meter. Als een meter niet werkt krijgt u uiteraard gewoon een nieuwe.

5,0 rating
04/01/2020

Heel snel antwoord op vragen en bestelling was snel bezorgd. Ik kom terug.

Ano
5,0 rating
12/12/2019

Al derde keer dat ik bestel. Goede winkel.

Wilfred de Rooij
5,0 rating
12/12/2019

Heel prettige service. Antwoord op mijn email duurde 15 minuten. De meter bevalt ook.

Ineke Rechters
1,0 rating
10/12/2019

Zeer slecht. Ik had een bestelling op donderdag gedaan. Op maandag via de mail contact opgenomen en ze zouden het oplossen. Dinsdag zelf maar weer gemaild want ik kreeg niks te horen. Nu word eindelijk mijn geld terug gestort want het product was nog niet verzonden. Hoezo binnen 24 uur geleverd

Kitty van Wingerden

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Beste mevrouw van Wingerden,
Bedankt voor uw beoordeling.
U heeft op 5 december in de avond besteld. Wij hebben die dag een melding op de site gehad dat wij op 5 december om 16 uur sluiten ivm pakjesavond. Levering in 24 uur zou op dat moment sowieso niet lukken.
Maar er is in uw geval buiten dit feit wel degelijk iets mis gegaan. Vanwege de drukte hebben wij helaas niet snel een antwoord van PostNL en hebben daarom vandaag uw geld direct terug overgeboekt nadat u dat vroeg. Het is jammer, maar wij hebben rond Black Friday en Sinterklaas helaas te maken met extreme drukte bij de pakketdiensten. Dit resulteert soms in vertraging. Wij hadden graag het onderzoek afgewacht maar ik begrijp dat u niet langer wilt wachten.

5,0 rating
16/11/2019

Heel vlug reactie op mijn vragen. Producten bevallen ook.

P. de Kort
5,0 rating
24/10/2019

Snel in huis. Goede aanbiedingen

Rosmalen
5,0 rating
15/10/2019

Verkeerde besteld en helaas open gemaakt maar ik krijg fikse korting op het juiste product.
Goede oplossing.
Gegroet,
Hans

H
1,0 rating
14/10/2019

DON’t ORDER HERE! One month ago, I’ve ordered glucosemeter with strips. I’ve got a smashed package which I have returned. I’ve ordered second time and a package with visibly broken packaging of glucosemeter has arrived. I returned this one as well. Assistant did very difficult about my order returns and they do not want to accept smashed package and it seems I will need to address this further as this case is still ongoing. VERY BAD and UNRELIABLE for life security equipment!

Yulia

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Hi Yulia,
Please give full disclosure when you decide to complain publicly. You opened products and you returned them to a wrong address. This is the bottomline. You ordered two times and each time you claim malfunctions. In at least one case we can falsify and deny this claim. Nothing is wrong with the product! Except you opened it. In the second case you claim you received opened products. Something we highly doubt. We have quality measures to avoid issues like this. But since you sent it to a wrong address we cannot check it unfortunately.
As explained over and over again we cannot take back opened packages. We managed to recover one of your returns – since both returns were sent to incorrect addresses and on different days – but this recovered product is completely fine. Even the box isn’t damaged, let alone the meter itself. You claim the package was damaged, but you only mentioned that after you opened it yourself. You are the customer in a restaurant that complains about a steak being badly cooked after you ate it entirely 🙂
Returning goods is your own responsibility. You didn’t send the packages to our address, but somehow you hold us responsible. You could have just asked how to return or just read our website. But instead you dropped off packages at a DHL servicepoint hoping they would do the rest. You didn’t pay, didn’t write an address on the box and didn’t have any track&trace. How are we supposed to get your return and process it?
We love to help customers, I especially do! But we cannot help you anymore. You tried to blackmail us by giving bad reviews if we didn’t gave in. Now you state that people shouldn’t order here. Really? After all we did for you? We recovered one package after you send it to a wrong address. And we repaid you for the second order we didn’t recover yet! You got your money back, we haven’t got our products back. I honestly believe we did way more the we needed to do. What business gives you back your money without receiving their returns? Still you are pissed off.
Yulia, let’s be clear. You opened the first package at the bottom and then tried to close it again with tape. You kept the seal at the top (the normal way of opening) in tact. So it seems you already knew that opening it up wasn’t part of the deal. But you tried it anyway. Something we cannot accept. The second order is still missing but you received your money back anyway to close this time consuming file. And now you start writing bad reviews…
P.s. Might the fact that you do not speak Dutch be the cause of all this trouble? Everything is clearly stated on our website and on the flyer you received. But in Dutch. You didn’t ask any questions on the forehand. No hygienic product can be opened, used and then returned like nothing happened. Get used to it.

5,0 rating
29/07/2019

Heel fijn dat jullie snel reageren op vragen. Dhl bezorgde wel op een afhaalpunt, maar was geen probleem.

Josephine Daalders
5,0 rating
07/07/2019

Heel vlug vragen beantwoord. Korting voor vaste klanten is fantastisch, we blijven het toch nodig hebben

Marieke Meier
5,0 rating
03/07/2019

Zeer goed.

Mary
5,0 rating
26/06/2019

Heel rap antwoord op mijn vragen. Daarna bestelt en snel bezorgt

Jaja
5,0 rating
18/06/2019

Hele snelle reactie op vragen

P.
5,0 rating
17/04/2019

Snel antwoord op vragen. goeie service

Jo
5,0 rating
09/04/2019

Zeer snel in huis.

Wijkverpleging Duur
5,0 rating
20/02/2019

Tevreden! Heel snel antwoord op vragen en levering binnen 24 uur

Accu chek klant
5,0 rating
06/02/2019

De strips waren even uitverkocht maar dit werd me netjes gemeld. Onetouch gaat kennelijk stoppen.
Gelukkig heb ik ze nu weer even voldoende.

Meijers
5,0 rating
23/01/2019

Keurige service geboden.

Ria
5,0 rating
07/01/2019

Erg tevreden over het aanbod, de omschrijving van de artikelen en zeker ook de snelle levering. Als vaste klant profiteren van 10% korting. Zeker aan te bevelen!

A. Schuurman
5,0 rating
28/12/2018

Ik werd zeer snel geholpen via de email.
De strips pasten niet op mijn meter, maar dit is keurig opgelost. Een andere meter, eentje die beter voor mij werkt.

Birgitte Amstel
5,0 rating
24/12/2018

Uitmuntende service. Het product is veel voordeliger dan bij onze apotheek.

Robert Assen
5,0 rating
16/12/2018

Snelle respons. Wel alleen via email.
De bestelling was er snel en meter is on orde

R.M. Peters
5,0 rating
03/12/2018

Korting is natuurlijk altijd goed!

Ed Ward
4,0 rating
30/11/2018

Zeer scherp geprijsd. Mijn apotheek vraagt ruim 2 keer zoveel voor de strips.

B. vd Ent
4,0 rating
24/11/2018

Mijn bestelling was een dag later. Maar het is kennelijk druk bij de post.
Wel kreeg ik binnen het uur antwoord op mijn vragen. Heel snel!

An. Meulen
5,0 rating
21/11/2018

Snel in huis. Tevreden over de meter

Jan
5,0 rating
12/11/2018

Snel antwoord op vragen. Strips ook snel thuis!

Sun

Deel uw ervaring

Scroll naar top