Ervaringen

5,0 rating
20 februari 2019

Tevreden! Heel snel antwoord op vragen en levering binnen 24 uur

Accu chek klant
5,0 rating
6 februari 2019

De strips waren even uitverkocht maar dit werd me netjes gemeld. Onetouch gaat kennelijk stoppen.
Gelukkig heb ik ze nu weer even voldoende.

Meijers
5,0 rating
23 januari 2019

Keurige service geboden.

Ria
5,0 rating
7 januari 2019

Erg tevreden over het aanbod, de omschrijving van de artikelen en zeker ook de snelle levering. Als vaste klant profiteren van 10% korting. Zeker aan te bevelen!

A. Schuurman
5,0 rating
28 december 2018

Ik werd zeer snel geholpen via de email.
De strips pasten niet op mijn meter, maar dit is keurig opgelost. Een andere meter, eentje die beter voor mij werkt.

Birgitte Amstel
5,0 rating
24 december 2018

Uitmuntende service. Het product is veel voordeliger dan bij onze apotheek.

Robert Assen
5,0 rating
16 december 2018

Snelle respons. Wel alleen via email.
De bestelling was er snel en meter is on orde

R.M. Peters
5,0 rating
3 december 2018

Korting is natuurlijk altijd goed!

Ed Ward
4,0 rating
30 november 2018

Zeer scherp geprijsd. Mijn apotheek vraagt ruim 2 keer zoveel voor de strips.

B. vd Ent
4,0 rating
24 november 2018

Mijn bestelling was een dag later. Maar het is kennelijk druk bij de post.
Wel kreeg ik binnen het uur antwoord op mijn vragen. Heel snel!

An. Meulen
5,0 rating
21 november 2018

Snel in huis. Tevreden over de meter

Jan
5,0 rating
12 november 2018

Snel antwoord op vragen. Strips ook snel thuis!

Sun
5,0 rating
8 november 2018

Helemaal tevreden

Huisarts Rotterdam
5,0 rating
29 oktober 2018

Really nice service! 🙂

Stefani
5,0 rating
29 oktober 2018

Snel en goede service.

Smits
5,0 rating
25 oktober 2018

1e x client ik maak fouten met bestellen 1e x Bestellen en door mijn schuld ging het mis kreeg Marjolein Aarts wat een geduld heeft die vrouw met mij heeft ondanks hun verhuizing alles gedaan om het recht te trekken ( meer dan dat ) daarom voortaan ( ook door de korting boven 30 €. gratis bezorgen CHAPO CHAPO

Rob Neumann
5,0 rating
22 oktober 2018

Tevreden! Heel snel reacties op de mail. Dat is wel wat anders dan als ik de apotheek mail…
Dank u.

Sharer
5,0 rating
17 oktober 2018

Wat een opluchting om van die dure apotheek af te kunnen stappen. Jullie prijs ligt lager dan de inkoop van de apotheek (zeggen ze dan). Vreemd, maar ik bestel nu op internet.

T...
5,0 rating
13 oktober 2018

zeer goede service , mijn prik pen begaf het en had 2 dgn later al een nieuwe in huis , ik ben zeer tevreden met de accu check meter , ook omdat ik via de app op me foon voledig zicht heb op me glucose meting .
vandaag nog een meter besteld , voor in de vr.auto 1 thuis en in me werk auto ,
grt martin

martin
5,0 rating
5 oktober 2018

Tevreden! Geen opmerkingen

Marja Alphen
5,0 rating
18 september 2018

GOEDE METER

Ten Hopen
5,0 rating
12 september 2018

Snel in huis. Ook als je om 11 uur savonds nog bestelt

J. L.
5,0 rating
29 augustus 2018

Leuke korting via nieuwsbrief. Derde keer hier en weer tevreden

Manuel Petri
5,0 rating
19 augustus 2018

Heel snel antwoord op vragen! Binnen 30 minuten. Verder ook snel in huis met de post.
De meter en strips bevallen. Jammer dat Lifescan er mee op houdt, dan maar overstappen.

Menno
5,0 rating
15 augustus 2018

Op emails heb je binnen een uur antwoord. En bestellingen zijn snel in huis.
Nu derde keer besteld en alles weer in orde.

Kona
5,0 rating
13 augustus 2018

Snel in huis

Lennart
5,0 rating
12 augustus 2018

De meter was hier lager geprijsd dan waar dan ook. Daardoor twijfelde ik. Maar die twijfel is helemaal weg.
Pakketje werd netjes verpakt die volgende dag bezorgd. De korting komt zeker van pas.

Gerda
5,0 rating
11 augustus 2018

Zeer tevreden. Een product was niet op voorraad maar dit werd me keurig verteld. Ik kreeg daarom mijn verzendkosten terug.
Heel netjes.

Jan Koster
5,0 rating
9 augustus 2018

Op internet zijn een aantal winkels beschikbaar waar je diabetes spullen zoals een bloedsuikermeter kunt kopen. Ik was zelf opzoek naar een bloedsuikermeter om zo af en toe te kunnen controleren hoe mijn bloedsuiker is. Wanneer je geen ervaring hebt met deze productgroep is het fijn om ergens te kunnen bestellen met goede informatie en waarbij het bestelproces snel verloopt. Ik kwam al vrij snel uit bij diabetesmagazijn. Voor mij is vooral de klantenservice altijd heel belangrijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en deze werd heel snel en klantvriendelijk beantwoord door de klantenservice. Heel tevreden!

St.K.
5,0 rating
6 augustus 2018

Snel geleverd. Teststrips en meter werken heel goed. Beter dan de oude Onetouch

P. de Waard
5,0 rating
31 juli 2018

Zeer snel in huis. En op emails had ik binnen 15 minuten antwoord. Dat werkt erg prettig en wekt vertrouwen.

Mark
5,0 rating
27 juli 2018

Heel snelle levering. En lage prijs

Dino
5,0 rating
26 juli 2018

Heel snel geleverd. Goedkoopste aanbieder ook nog.

Anja Bosch
5,0 rating
22 juli 2018

Goed

4521
5,0 rating
21 juli 2018

Netjes verpakt, grote doos. Maarbeter te goed ingepakt 🙂

Wessel Ans
5,0 rating
18 juli 2018

Goed geholpen, binnen 15 minuten antwoord op mijn email

H.D.
4,0 rating
16 juli 2018

Bestelling werd in 2 delen verzonden, voor ons niet heel erg en we werken netjes op de hoogte gehouden.
De stroken zijn lang houdbaar. Prettig. En de korting komt ook van pas. Dank u wel!

Praktijk Meinenz
5,0 rating
15 juli 2018

Zeer snel geleverd. De gluco meter bevalt goed. Hopelijk doet ie het langer dan de vorige.

Didi
5,0 rating
13 juli 2018

Om 11 uur besteld en volgende dag al in huis. Heel fijn.

Fnn
5,0 rating
12 juli 2018

Snel in huis en een fijne aanbieding.

Leonie vD
4,0 rating
12 juli 2018

Een product werd nageleverd. Maar dat is niet erg, keurig op de hoogte gehouden.
Ik kom zeker terug.

Jorrit
5,0 rating
12 juli 2018

Inmiddels een derde keer besteld
alles snel in huis en met wat korting is wel zo fijn

Heer Bakker
4,0 rating
12 juli 2018

Snel in huis. Strips zijn wel maar 12 maanden houdbaar.

ron adam
5,0 rating
12 juli 2018

Snel in huis. Netjes verpakt.

Hans Mon
5,0 rating
12 juli 2018

Tevreden!

Sophie
5,0 rating
11 juli 2018

Heel goed

Jan1954
5,0 rating
11 juli 2018

De korting is welkom! Fijn dat jullie zo werken

J.K.
5,0 rating
11 juli 2018

Heel fijn en vlot geholpen.

Mirjam
5,0 rating
10 juli 2018

Goede meter, met veel strips. Overgestapt van Breeze van Bayer naar Diatesse.
Pakket werd de volgende dag bezorgd. Helemaal tevreden

Frans Houwen
4,0 rating
8 juli 2018

Een dagje te laat in huis. Dat was jammer, maar zeer snel antwoord en mijn vraag.

H.

Deel uw ervaringen