Ervaringen

17 oktober 2018

Wat een opluchting om van die dure apotheek af te kunnen stappen. Jullie prijs ligt lager dan de inkoop van de apotheek (zeggen ze dan). Vreemd, maar ik bestel nu op internet.

T...

13 oktober 2018

zeer goede service , mijn prik pen begaf het en had 2 dgn later al een nieuwe in huis , ik ben zeer tevreden met de accu check meter , ook omdat ik via de app op me foon voledig zicht heb op me glucose meting . vandaag nog een meter besteld , voor in de vr.auto 1 thuis en in me werk auto , grt martin

martin

5 oktober 2018

Tevreden! Geen opmerkingen

Marja Alphen

18 september 2018

GOEDE METER

Ten Hopen

12 september 2018

Snel in huis. Ook als je om 11 uur savonds nog bestelt

J. L.

29 augustus 2018

Leuke korting via nieuwsbrief. Derde keer hier en weer tevreden

Manuel Petri

19 augustus 2018

Heel snel antwoord op vragen! Binnen 30 minuten. Verder ook snel in huis met de post. De meter en strips bevallen. Jammer dat Lifescan er mee op houdt, dan maar overstappen.

Menno

15 augustus 2018

Op emails heb je binnen een uur antwoord. En bestellingen zijn snel in huis. Nu derde keer besteld en alles weer in orde.

Kona

13 augustus 2018

Snel in huis

Lennart

12 augustus 2018

De meter was hier lager geprijsd dan waar dan ook. Daardoor twijfelde ik. Maar die twijfel is helemaal weg. Pakketje werd netjes verpakt die volgende dag bezorgd. De korting komt zeker van pas.

Gerda

11 augustus 2018

Zeer tevreden. Een product was niet op voorraad maar dit werd me keurig verteld. Ik kreeg daarom mijn verzendkosten terug. Heel netjes.

Jan Koster

9 augustus 2018

Op internet zijn een aantal winkels beschikbaar waar je diabetes spullen zoals een bloedsuikermeter kunt kopen. Ik was zelf opzoek naar een bloedsuikermeter om zo af en toe te kunnen controleren hoe mijn bloedsuiker is. Wanneer je geen ervaring hebt met deze productgroep is het fijn om ergens te kunnen bestellen met goede informatie en waarbij het bestelproces snel verloopt. Ik kwam al vrij snel uit bij diabetesmagazijn. Voor mij is vooral de klantenservice altijd heel belangrijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en deze werd heel snel en klantvriendelijk beantwoord door de klantenservice. Heel tevreden!

St.K.

6 augustus 2018

Snel geleverd. Teststrips en meter werken heel goed. Beter dan de oude Onetouch

P. de Waard

31 juli 2018

Zeer snel in huis. En op emails had ik binnen 15 minuten antwoord. Dat werkt erg prettig en wekt vertrouwen.

Mark

27 juli 2018

Heel snelle levering. En lage prijs

Dino

26 juli 2018

Heel snel geleverd. Goedkoopste aanbieder ook nog.

Anja Bosch

22 juli 2018

Goed

4521

21 juli 2018

Netjes verpakt, grote doos. Maarbeter te goed ingepakt 🙂

Wessel Ans

18 juli 2018

Goed geholpen, binnen 15 minuten antwoord op mijn email

H.D.

16 juli 2018

Bestelling werd in 2 delen verzonden, voor ons niet heel erg en we werken netjes op de hoogte gehouden. De stroken zijn lang houdbaar. Prettig. En de korting komt ook van pas. Dank u wel!

Praktijk Meinenz

15 juli 2018

Zeer snel geleverd. De gluco meter bevalt goed. Hopelijk doet ie het langer dan de vorige.

Didi

13 juli 2018

Om 11 uur besteld en volgende dag al in huis. Heel fijn.

Fnn

12 juli 2018

Snel in huis en een fijne aanbieding.

Leonie vD

12 juli 2018

Een product werd nageleverd. Maar dat is niet erg, keurig op de hoogte gehouden. Ik kom zeker terug.

Jorrit

12 juli 2018

Inmiddels een derde keer besteld alles snel in huis en met wat korting is wel zo fijn

Heer Bakker

12 juli 2018

Snel in huis. Strips zijn wel maar 12 maanden houdbaar.

ron adam

12 juli 2018

Snel in huis. Netjes verpakt.

Hans Mon

12 juli 2018

Tevreden!

Sophie

11 juli 2018

Heel goed

Jan1954

11 juli 2018

De korting is welkom! Fijn dat jullie zo werken

J.K.

11 juli 2018

Heel fijn en vlot geholpen.

Mirjam

10 juli 2018

Goede meter, met veel strips. Overgestapt van Breeze van Bayer naar Diatesse. Pakket werd de volgende dag bezorgd. Helemaal tevreden

Frans Houwen

8 juli 2018

Een dagje te laat in huis. Dat was jammer, maar zeer snel antwoord en mijn vraag.

H.

29 juni 2018

Heel snel bezorgd. Laagste prijs. Ben dus tevreden!

Art

16 juni 2018

Netjes en snel geholpen. Strips werken op mijn oude meter.

D.P. Jongh

16 juni 2018

Snel in huis. Korting is zeer welkom

Jantien

4 mei 2018

Altijd in orde

Jan Bruins

1 mei 2018

De goedkoopste en snel in huis

Rene

23 april 2018

Zeer tevreden

Jaspers

16 april 2018

Mijn bestelling was snel bezorgd. En het product voldoet.

Klant 3389

28 maart 2018

Hartelijk dank. Snel alles bij mij thuis (België). Keurig verpakt en goedkoper dan de apotheek

Jean van Wissems

23 maart 2018

Zeer tevreden. Fijne dat we volgende keer 10 procent korting krijgen.

Jon Meij

15 maart 2018

Snel in huis. Fijn van de korting

3382

10 maart 2018

Mijn bestelling was snel bezorgd. De strips waren netjes verpakt. Ik ben dus content.

W.H. Adriaansen

9 maart 2018

Een prettige ervaring met de webwinkel. Geen opmerkingen

Jan

26 februari 2018

Heel snel in huis. En veel goedkoper dan apotheek. Met de factuur krijg ik toch alles terug van de verzekeraar?

Jacques

20 februari 2018

Tevreden. Batterij van de meter was op. Er wordt keurig nieuwe gestuurd.

Ferdy

17 februari 2018

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Het pakje had ik snel in huis en alle spullen klopten. De 10 procent korting is erg welkom!

Van Oss

1 februari 2018

Ik bestel hier nu voor de derde keer. Korting voor vaste klanten is fijn. Zeker bij diabetesproducten die je gewoon moet hebben. Verder had ik mijn strips snel in huis en zijn ze lang houdbaar. Een tevreden klanten dus.

Van Run

31 januari 2018

Snel in huis en goed ingepakt. 10% korting op een volgende bestelling is zeker mooi meegenomen!

Aad


Deel uw ervaringen