Ervaringen

5,0 rating
24/10/2019

Snel in huis. Goede aanbiedingen

Rosmalen
5,0 rating
15/10/2019

Verkeerde besteld en helaas open gemaakt maar ik krijg fikse korting op het juiste product.
Goede oplossing.
Gegroet,
Hans

H
1,0 rating
14/10/2019

DON’t ORDER HERE! One month ago, I’ve ordered glucosemeter with strips. I’ve got a smashed package which I have returned. I’ve ordered second time and a package with visibly broken packaging of glucosemeter has arrived. I returned this one as well. Assistant did very difficult about my order returns and they do not want to accept smashed package and it seems I will need to address this further as this case is still ongoing. VERY BAD and UNRELIABLE for life security equipment!

Yulia

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Hi Yulia,
Please give full disclosure when you decide to complain publicly. You opened products and you returned them to a wrong address. This is the bottomline. You ordered two times and each time you claim malfunctions. In at least one case we can falsify and deny this claim. Nothing is wrong with the product! Except you opened it. In the second case you claim you received opened products. Something we highly doubt. We have quality measures to avoid issues like this. But since you sent it to a wrong address we cannot check it unfortunately.
As explained over and over again we cannot take back opened packages. We managed to recover one of your returns – since both returns were sent to incorrect addresses and on different days – but this recovered product is completely fine. Even the box isn’t damaged, let alone the meter itself. You claim the package was damaged, but you only mentioned that after you opened it yourself. You are the customer in a restaurant that complains about a steak being badly cooked after you ate it entirely 🙂
Returning goods is your own responsibility. You didn’t send the packages to our address, but somehow you hold us responsible. You could have just asked how to return or just read our website. But instead you dropped off packages at a DHL servicepoint hoping they would do the rest. You didn’t pay, didn’t write an address on the box and didn’t have any track&trace. How are we supposed to get your return and process it?
We love to help customers, I especially do! But we cannot help you anymore. You tried to blackmail us by giving bad reviews if we didn’t gave in. Now you state that people shouldn’t order here. Really? After all we did for you? We recovered one package after you send it to a wrong address. And we repaid you for the second order we didn’t recover yet! You got your money back, we haven’t got our products back. I honestly believe we did way more the we needed to do. What business gives you back your money without receiving their returns? Still you are pissed off.
Yulia, let’s be clear. You opened the first package at the bottom and then tried to close it again with tape. You kept the seal at the top (the normal way of opening) in tact. So it seems you already knew that opening it up wasn’t part of the deal. But you tried it anyway. Something we cannot accept. The second order is still missing but you received your money back anyway to close this time consuming file. And now you start writing bad reviews…
P.s. Might the fact that you do not speak Dutch be the cause of all this trouble? Everything is clearly stated on our website and on the flyer you received. But in Dutch. You didn’t ask any questions on the forehand. No hygienic product can be opened, used and then returned like nothing happened. Get used to it.

5,0 rating
29/07/2019

Heel fijn dat jullie snel reageren op vragen. Dhl bezorgde wel op een afhaalpunt, maar was geen probleem.

Josephine Daalders
5,0 rating
07/07/2019

Heel vlug vragen beantwoord. Korting voor vaste klanten is fantastisch, we blijven het toch nodig hebben

Marieke Meier
5,0 rating
03/07/2019

Zeer goed.

Mary
5,0 rating
26/06/2019

Heel rap antwoord op mijn vragen. Daarna bestelt en snel bezorgt

Jaja
5,0 rating
18/06/2019

Hele snelle reactie op vragen

P.
5,0 rating
17/04/2019

Snel antwoord op vragen. goeie service

Jo
5,0 rating
09/04/2019

Zeer snel in huis.

Wijkverpleging Duur
5,0 rating
20/02/2019

Tevreden! Heel snel antwoord op vragen en levering binnen 24 uur

Accu chek klant
5,0 rating
06/02/2019

De strips waren even uitverkocht maar dit werd me netjes gemeld. Onetouch gaat kennelijk stoppen.
Gelukkig heb ik ze nu weer even voldoende.

Meijers
5,0 rating
23/01/2019

Keurige service geboden.

Ria
5,0 rating
07/01/2019

Erg tevreden over het aanbod, de omschrijving van de artikelen en zeker ook de snelle levering. Als vaste klant profiteren van 10% korting. Zeker aan te bevelen!

A. Schuurman
5,0 rating
28/12/2018

Ik werd zeer snel geholpen via de email.
De strips pasten niet op mijn meter, maar dit is keurig opgelost. Een andere meter, eentje die beter voor mij werkt.

Birgitte Amstel
5,0 rating
24/12/2018

Uitmuntende service. Het product is veel voordeliger dan bij onze apotheek.

Robert Assen
5,0 rating
16/12/2018

Snelle respons. Wel alleen via email.
De bestelling was er snel en meter is on orde

R.M. Peters
5,0 rating
03/12/2018

Korting is natuurlijk altijd goed!

Ed Ward
4,0 rating
30/11/2018

Zeer scherp geprijsd. Mijn apotheek vraagt ruim 2 keer zoveel voor de strips.

B. vd Ent
4,0 rating
24/11/2018

Mijn bestelling was een dag later. Maar het is kennelijk druk bij de post.
Wel kreeg ik binnen het uur antwoord op mijn vragen. Heel snel!

An. Meulen
5,0 rating
21/11/2018

Snel in huis. Tevreden over de meter

Jan
5,0 rating
12/11/2018

Snel antwoord op vragen. Strips ook snel thuis!

Sun
5,0 rating
08/11/2018

Helemaal tevreden

Huisarts Rotterdam
5,0 rating
29/10/2018

Really nice service! 🙂

Stefani
5,0 rating
29/10/2018

Snel en goede service.

Smits
5,0 rating
25/10/2018

1e x client ik maak fouten met bestellen 1e x Bestellen en door mijn schuld ging het mis kreeg Marjolein Aarts wat een geduld heeft die vrouw met mij heeft ondanks hun verhuizing alles gedaan om het recht te trekken ( meer dan dat ) daarom voortaan ( ook door de korting boven 30 €. gratis bezorgen CHAPO CHAPO

Rob Neumann

Antwoord van diabetesmagazijn.nl

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!

5,0 rating
22/10/2018

Tevreden! Heel snel reacties op de mail. Dat is wel wat anders dan als ik de apotheek mail…
Dank u.

Sharer
5,0 rating
17/10/2018

Wat een opluchting om van die dure apotheek af te kunnen stappen. Jullie prijs ligt lager dan de inkoop van de apotheek (zeggen ze dan). Vreemd, maar ik bestel nu op internet.

T...
5,0 rating
13/10/2018

zeer goede service , mijn prik pen begaf het en had 2 dgn later al een nieuwe in huis , ik ben zeer tevreden met de accu check meter , ook omdat ik via de app op me foon voledig zicht heb op me glucose meting .
vandaag nog een meter besteld , voor in de vr.auto 1 thuis en in me werk auto ,
grt martin

martin
5,0 rating
05/10/2018

Tevreden! Geen opmerkingen

Marja Alphen
5,0 rating
18/09/2018

GOEDE METER

Ten Hopen
5,0 rating
12/09/2018

Snel in huis. Ook als je om 11 uur savonds nog bestelt

J. L.
5,0 rating
29/08/2018

Leuke korting via nieuwsbrief. Derde keer hier en weer tevreden

Manuel Petri
5,0 rating
19/08/2018

Heel snel antwoord op vragen! Binnen 30 minuten. Verder ook snel in huis met de post.
De meter en strips bevallen. Jammer dat Lifescan er mee op houdt, dan maar overstappen.

Menno
5,0 rating
15/08/2018

Op emails heb je binnen een uur antwoord. En bestellingen zijn snel in huis.
Nu derde keer besteld en alles weer in orde.

Kona
5,0 rating
13/08/2018

Snel in huis

Lennart
5,0 rating
12/08/2018

De meter was hier lager geprijsd dan waar dan ook. Daardoor twijfelde ik. Maar die twijfel is helemaal weg.
Pakketje werd netjes verpakt die volgende dag bezorgd. De korting komt zeker van pas.

Gerda
5,0 rating
11/08/2018

Zeer tevreden. Een product was niet op voorraad maar dit werd me keurig verteld. Ik kreeg daarom mijn verzendkosten terug.
Heel netjes.

Jan Koster
5,0 rating
09/08/2018

Op internet zijn een aantal winkels beschikbaar waar je diabetes spullen zoals een bloedsuikermeter kunt kopen. Ik was zelf opzoek naar een bloedsuikermeter om zo af en toe te kunnen controleren hoe mijn bloedsuiker is. Wanneer je geen ervaring hebt met deze productgroep is het fijn om ergens te kunnen bestellen met goede informatie en waarbij het bestelproces snel verloopt. Ik kwam al vrij snel uit bij diabetesmagazijn. Voor mij is vooral de klantenservice altijd heel belangrijk. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en deze werd heel snel en klantvriendelijk beantwoord door de klantenservice. Heel tevreden!

St.K.
5,0 rating
06/08/2018

Snel geleverd. Teststrips en meter werken heel goed. Beter dan de oude Onetouch

P. de Waard
5,0 rating
31/07/2018

Zeer snel in huis. En op emails had ik binnen 15 minuten antwoord. Dat werkt erg prettig en wekt vertrouwen.

Mark
5,0 rating
27/07/2018

Heel snelle levering. En lage prijs

Dino
5,0 rating
26/07/2018

Heel snel geleverd. Goedkoopste aanbieder ook nog.

Anja Bosch
5,0 rating
22/07/2018

Goed

4521
5,0 rating
21/07/2018

Netjes verpakt, grote doos. Maarbeter te goed ingepakt 🙂

Wessel Ans
5,0 rating
18/07/2018

Goed geholpen, binnen 15 minuten antwoord op mijn email

H.D.
4,0 rating
16/07/2018

Bestelling werd in 2 delen verzonden, voor ons niet heel erg en we werken netjes op de hoogte gehouden.
De stroken zijn lang houdbaar. Prettig. En de korting komt ook van pas. Dank u wel!

Praktijk Meinenz
5,0 rating
15/07/2018

Zeer snel geleverd. De gluco meter bevalt goed. Hopelijk doet ie het langer dan de vorige.

Didi
5,0 rating
13/07/2018

Om 11 uur besteld en volgende dag al in huis. Heel fijn.

Fnn
5,0 rating
12/07/2018

Snel in huis en een fijne aanbieding.

Leonie vD

Deel uw ervaringen

Scroll naar top